След 4-годишна пауза, популярното предаване Частен случай“ се завърна в ефира

...
След 4-годишна пауза, популярното предаване Частен случай“ се завърна в ефира
Коментари Харесай

Популярното предаване „Частен случай“ се завърна по БНТ

След 4-годишна пауза, известното предаване „ Частен случай “ се завърна в ефира на Българска национална телевизия със специфичния репортаж на Мая Димитрова за един от множеството случаи на имотни измами с подправено пълномощие означи завръщането на предаването. За самата нея, това също е самобитно завръщане в известната графа, в която тя за 15 години е разказала на феновете стотици частни случаи.

„ Гражданското самочувствие е част от гражданското схващане. Хората, които застават със своята персонална история пред камерата, не търсят връзки или подпомагане по втория метод. Те демонстрират гражданска отговорност, оголват своя проблем, с цел да го превърнем в проблем за обществото “ – счита един от създателите на предаването.

Над рубриката „ Частен случай “, която се излъчва в неделя, работят публицистите от дирекция „ Информация “ на публичната телевизия, а продукцията е донесла на Българска национална телевизия поредност от национални награди за висока обществена сензитивност в 6 издания на фестивала „ Българската Европа “. През 2014 година на Мая Димитрова е присъдена и огромната премия в същия журналистически конкурс, а година по-рано е призьор на Годишните награди „ Валя Крушкина – публицистика за хората “.

Тази неделя Татяна Йорданова ще опише заплетената история на Двойната къща в София: по какъв начин се срутва културна полезност със 111-годишна история и по какъв начин монумент на културата може да „ възкръсне “, с цел да заобиколи освен налога, само че и публичното неодобрение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР